Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi (KSTU) Rektörü Prof. Dr. Akın Cellatoğlu, görevi devraldıktan sonra ilk resmi ziyaretini Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu'na (YÖDAK) yaptı.

KSTU'dan verilen bilgiye göre, Cellatoğlu ziyarette, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Aykut Hocanın ile makamında bir araya geldi. Görüşmede, yükseköğrenim alanındaki son gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Cellatoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca hem YÖDAK Başkanı hem de diğer üyeler ile birlikte uyumlu ve verimli çalışacağını söyledi.

Trafik denetimleri: 282 sürücü rapor edildi, 28 araca trafikten men
Trafik denetimleri: 282 sürücü rapor edildi, 28 araca trafikten men
İçeriği Görüntüle

Üniversiteyi daha ileri bir noktaya taşıma hedefiyle çalışacaklarını belirten Cellatoğlu, kurumun topluma olan katkısını artırma ve uluslararası alanda daha görünür bir konuma taşımanın da hedefleri arasında olduğunu kaydetti.

Cellatoğlu, üniversitenin, özelde konumlandığı Güzelyurt bölgesi, genelde ise KKTC ile olan ikili ilişkilerini daha da güçlendirmeyi amaçladığını da dile getirdi.

Kaynak: RSS