Aşıları önce çaldı sonra not bırakıp geri verdi "Üzgünüm, bilmiyordum"

Hindistan’ın Haryana eyaletinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısıyla dolu çantayı çalan hırsız, aynı gün çantayı geri bırakarak "üzgün olduğunu ve çantanın içinde aşı olduğunu bilmediğini" söyledi.

Aşıları önce çaldı sonra not bırakıp geri verdi "Üzgünüm, bilmiyordum"
23 Nisan 2021 Cuma 15:10

banner9

NDTV’nin haberine göre, Haryana’da bulunan Jind General Hastanesinde yaşanan olayda, hırsızın, içinde 1700 dozdan fazla Covishield ve Covaxin aşısının bulunduğu çantayı alıp kaçtığı belirtildi.
Aynı gün içinde hırsızın içine "üzgünüm, bilmiyordum" yazılı not koyarak çantayı eyalet karakolunun yakınındaki bir kafede başka bir kişiye teslim ettiği öğrenildi.
Hırsızın, kafedeki kişiye çantanın içinde polise götürmesi gereken yiyeceklerin olduğunu ancak kendisinin bir işi çıktığını söylediği ve söz konusu kişiden çantayı karakola bırakmasını rica ettiği kaydedildi.
Hırsızın yakalanması için soruşturma başlatıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.