Hedef saray mı?

Siyasette Reynar heyecanı

Hedef saray mı?
08 Nisan 2023 Cumartesi 09:13

banner9

Sosyal medya hesabından “Umudunu kaybetme sevgili yurdum” şeklinde paylaşım yapan Eski Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, mücadele için artık aktif siyasette olacağını söyledi.

Eski Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mücadele için artık aktif siyasette olacağını söyledi.

“Umudunu kaybetme sevgili yurdum” başlığıyla bir paylaşımda bulunan Reynar “Yurdumdayım artık. Sana döndüm Kıbrısım. Doğduğum, büyüdüğüm, yeşerdiğim toprak…

Ve bundan sonra, hem de yurdumun yarısı haydutlara, gözü kukla olmaktan kör olmuşlara teslim edilirken ve peşkeş çekilirken,

Ve kavga yükselirken yoldaşlarımın omuzlarında, ben de mücadele için artık aktif olarak siyasetteyim” diyerek siyasete atıldığını açıkladı.

Reynar’ın bu paylaşımı siyaset kulislerini hareketlendirirken, adaya geri dönerek siyasete aktif olarak katılımı açıklaması, siyasete karşı güvensizlik yaşayanlarda yeni bir heyecan uyandırdı.

Reynar’ın bu hareketi ülkede siyasete güvenini kaybetmiş ve temsil yoksunluğu yaşayan bir çok genç için umut olurken siyasi kulislerde hedefin önce vekillik, ardından Cumhurbaşkanlığı olduğu şimdiden konuşulmaya başlandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.