CTP’den bir tuhaf eylem! Ne değişti?

CTP’nin bugün düzenleyeceği “Meclis Sokakta, Sokak Mecliste” eylemi vatandaşlardan tepki aldı. Bundan kısa bir zaman öncesine kadar “Meclisi asla terketmeyeceğiz” diyerek kürsü işgaline kadar birçok eylemde bulunan CTP’nin, bugün düzenleyeceği eylemle ilgili olarak vatandaşlar “Tabii ki vekillerin eylem yapması doğal ama 18 vekiliyle bu güne kadar “terketmeyeceğiz” dedikleri yeri protesto edecek olmaları çok samimi değil” şeklinde tepki gösterdi.

CTP’den bir tuhaf eylem! Ne değişti?
06 Nisan 2023 Perşembe 10:49

banner9

Ana muhalefet partisi CTP’nin bgün düzenlemeyi planladığı “Meclis Sokakta, Sokak Mecliste” eylemi vatandaşlardan tepki gördü.

Bugün saat 15.00’te Kuğulu Park’tan başlayarak Cumhuriyet Meclisi’nde son bulacak eylemle ilgili olarak vatandaşlar Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin ve vekillerinin bu hareketini samimi bulmadıklarını belirttiler.

Son genel seçimlerde 18 milletvekiliyle Cumhuriyet Meclisi’ne giren ve bundan kısa bir zaman öncesine kadar “Meclisi asla terketmeyeceğiz” diyerek kürsü işgaline kadar birçok eylemde bulunan CTP’nin, bugün düzenleyeceği eylemle ilgili olarak vatandaşlar “Tabii ki vekillerin eylem yapması doğal ama 18 vekiliyle bu güne kadar “terketmeyeceğiz” dedikleri yeri protesto edecek olmaları çok samimi değil” şeklinde tepki gösterdi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından CTP’nin düzenleyeceği “Meclis Sokakta, Sokak Mecliste” eylemi ilginç görüntülere sahne olacak gibi gözüküyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.