PM'den Özersay'a oy birliğiyle tam yetki!

Hükümeti kurma görüşmeleri çerçevesinde dün gece geç saatlere kadar toplantı yapan Halkın Partisi PM'si, Genel Başkan Kudret Özersay'a tam yetki verdi....

PM'den Özersay'a oy birliğiyle tam yetki!
08 Şubat 2022 Salı 05:35

banner9

Geçtiğimiz hafta içerisinde gayriresmi görüşmelerin yapılmasının ardından dün akşam toplanan ve geç saatlere kadar süren Halkın Partisi PM toplantısında Genel Başkan Kudret Özersay'a hükümet görüşmelerini yürütmek üzere oybirliği ile tam yetki verildi. Toplantıda ayrıca resmi görüşmeler sırasında Halkın Partisini temsil edecek heyet üyelerinin de belirlenirken, Haziran ayında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak da bazı kararlar alındı.

PM'nin oybirliği ile aldığı karara göre Halkın Partisi'ni hükümet kurma görüşmelerinde Genel Başkan Özersay'ın yanısıra Genel Sekreter Gülşah Sanver Manavoğlu, Gazimağusa Milletvekili Ayşegül Baybars, Girne Milletvekili Jale Refik Rogers ve Halkın Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Yusuf Avcıoğlu temsil edecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.