Berlin'de Bir Kişinin Aracını Yayaların Üzerine Sürmesi Sonucu 1 Kişi Öldü

Berlin'de Bir Kişinin Aracını Yayaların Üzerine Sürmesi Sonucu 1 Kişi Öldü
08 Haziran 2022 Çarşamba 15:36

banner9

Berlin Polisi Sözcüsü Thilo Cabitz, olay yerinde yaptığı açıklamada, yerel saat ile 10.30'da, bir kişinin aracını insanların üzerine sürdüğünü belirterek, "Şu an bunun kasıtlı bir eylem mi trafik kazası mı yoksa tıbbi acil durum olup olmadığını inceliyoruz." dedi.

Cabitz, olayda bir kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda insanın yaralandığını aktardı.

Araç sürücüsünün olay yerindeki insanlar tarafından tutulduğu, polis ekipleri olay yerine geldiğinde bu kişinin göz altına alındığını bildiren Cabitz, sorgulamanın devam ettiğini aktardı.

Cabitz, henüz incelemenin başında olduklarını, gelişmelere ilişkin bilgileri, kendisine ulaştığında paylaşabileceğini kaydetti.

Kentin en işlek caddelerinden olan Kufürstendamm ile Ranke Caddesi'nin kesiştiği yerde bir kişi aracını yayaların üzerine sürmüştü.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.