Hayatını Kaybeden Rum Çalışma Bakanı Zeta Emilianidu Cuma Günü Defnedilecek

Hayatını Kaybeden Rum Çalışma Bakanı Zeta Emilianidu Cuma Günü Defnedilecek
08 Haziran 2022 Çarşamba 11:57

banner9

Geçirdiği beyin embolisi sebebiyle Atina’da tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden Rum Çalışma Bakanı Zeta Emilianidu’nun naaşının bugün Güney Kıbrıs’a götürüleceği bildirildi.

Alithia ve diğer gazeteler, geçirdiği beyin embolisi sebebiyle uzun süre komada kalan ve Atina’da hayatını kaybeden Rum Çalışma Bakanı Zeta Emilianidu’nun naaşının bugün 18:00’de Güney Kıbrıs’a getirilmesinin beklendiğini yazdılar.

Gazete, Emilianidu’nun cenaze töreninin Cuma günü saat 11:00’da gerçekleştirilmesinin de beklendiğini belirtirken, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in dün aldığı kararla tüm görev ve temaslarını ertelediği, ayrıca devlet binalarında bayrakların yarıya indirildiğini aktardı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.