Lizbon'a gitti

Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis’in, dün akşam başlayan ve bugün de devam edecek olan Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları gayri resmi toplantısına (Gymnich) katılmak üzere Lizbon’a gittiği ifade edildi.

Lizbon'a gitti
27 Mayıs 2021 Perşembe 13:33

banner9

Fileleftheros gazetesi, toplantı çerçevesinde AB Dışişleri Bakanlarının, AB-Afrika ilişkileri, AB’nin doğu komşuları arasındaki çözülmemiş çatışmalar, aynı zamanda AB’nin Hint-Pasifik bölgesiyle ilgili stratejisi konusunda fikir alışverişinde bulunmalarının beklendiğini yazdı.
AB Dışişleri Bakanlarının, toplantı çerçevesinde, AB Konseyi Portekiz Dönem Başkanlığının düzenleyeceği gayri resmi bir çalışma yemeğine katılacağı ve buna Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen Safedi’nin de davetli olduğu belirtildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.