Amcaoğlu "Denetimler sürüyor"

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, Mart ayından bu yana 73 eğitim merkezi ve 2 öğrenci yurdunda koronavirüs salgın tedbirleri çerçevesinde denetim yaptıklarını ve kurallara uymayan 18’ine uyarı yazısı gönderdiklerini açıkladı.

Amcaoğlu "Denetimler sürüyor"
30 Mayıs 2021 Pazar 11:51

banner9

Bakan Amcaoğlu, bakanlık basın bürosu aracılığı ile yaptığı yazılı açıklamada, Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi tarafından yapılan denetimlerin, en sıkı şekilde önümüzdeki dönemde de devam edeceğini vurguladı.

Bakan Amcaoğlu, pandemi sürecinde geçen Mart ayında yeniden açılan 35 okul öncesi etüt merkezi, 2 yurt, 37 okul öncesi eğitim merkezi ve bir dershanede denetim yapıldığını bildirdi.

Yeni açılacak olan benzer merkezlerde de denetimlerin devam edeceğini kaydeden Amcaoğlu, merkezlerde eğitim verecek veya alacak olanların 7 günde bir koronavirüs testi yaptırma zorunluluğunu hatırlattı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.