“Gelecek İçin Yaşamsal Beceriler” Semineri

İnsan Kaynakları Uzmanı Ayşe Onar, DAÜ İşletme ve Ekonomi fakültesi öğrencilerine “Gelecek İçin Yaşamsal Beceriler” konulu bir seminer verdi.

“Gelecek İçin Yaşamsal Beceriler” Semineri
06 Nisan 2023 Perşembe 16:57

banner9

Geçtiğimiz günlerde DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Kariyer Ofisi tarafından öğrencilere yönelik olarak düzenlenen seminere İnsan Kaynakları Uzmanı ve DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Danışma Kurulu Üyesi Ayşe Onar konuşmacı olarak katıldı.

Açılış konuşmasını DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Besim’in yaptığı seminerde, faydalı ve geçerli olarak tanımlanan bir çok şeyin hızlıca değiştiği belirsizlik çağında kontrol edilemeyenlere değil, kendimize ait olduğu için yönetilebilen becerilere odaklanmanın önemini anlatan Ayşe Onar; teknik beceriler, kişisel beceriler ve meta beceri setlerinin sürekli değişen dünyaya adapte olabilmekteki rolünün önemini vurguladı.

Piyasadaki firmaların ihtiyaç duyduğu  teknik, kişisel ve meta becerilerle ilgili bilgiler veren  Ayşe Onar ayrıca katılımcılarla mülakat teknikleriyle ilgili de bilgiler paylaştı.

Katılımcılara gelecekte iş başvurularında kullanabilecekleri yöntemlerle ilgili ipuçlarının da verildiği “Gelecek İçin Yaşamsal Beceriler” semineri İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Tanova’nın moderatörlüğünde gerçekleşen soru cevap kısmıyla tamamlandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.