Vedat Kaner Vakfı burs başvuruları başlıyor

Vedat Kaner Vakfı 2023-2024 yılı Yükseköğrenim Destek Bursu başvuruları başlıyor.

Vedat Kaner Vakfı burs başvuruları başlıyor
14 Temmuz 2023 Cuma 11:14

banner9

Vedat Kaner Vakfı, 2022-2023 eğitim öğretim döneminden itibaren geleneksel hale getirdiği yükseköğrenim destek bursunu vermeye yeni eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

Vedat Kaner Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Kaan Kaner yaptığı açıklamada, maddi zorluklar yaşayan öğrencilere burs ve eğitim imkanı sağlamayı geleneksel hale getirmek amacıyla 2022 yılında verilmeye başlanılan “Vedat Kaner Vakfı Yükseköğrenim Bursu”nun  2023-2024 eğitim- öğretim yılında da 5 öğrenciye verileceğini ve başvuruların 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayacağını kaydetti.

Vedat Kaner Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı  Kaan Kaner, toplumsal fayda amacıyla organize olan bir vizyon ile çalışmalarını sürdüren Vakfın, buna uygun olarak başlatmış olduğu yüksek öğrenim bursunu geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde üniversitelerin Hemşirelik, Özel Eğitim Öğretmenliği, Elektrik Teknolojsi, Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Hukuk bölümlerinde öğrenimlerine devam eden 5 gencimize verildiğini belirtti. 

2023-2024 akademik yılı boyunca her ay verilecek olan burslar KKTC kimliği sahibi öğrenciler ile ortaöğretimini KKTC okullarında tamamlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını kapsayacak. 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayacak olan Vedat Kaner Vakfı Yükseköğrenim Bursu başvuruları 11 Ağustos 2023 Cuma gününe kadar vakfın web sayfası https://vedatkanervakfi.org/ üzerinden yapılabilecek. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.