“Akaryakıt Temin Edilmesi” kararnamesi Resmi Gazete’de

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu'nun “Yapacağı Akaryakıt Alımlarında Kamu ihale Yasası Kurallarının Uygulanmaması Hakkında Yasa Gücünde Kararname” Resmi Gazete’de yayımlandı.

“Akaryakıt Temin Edilmesi” kararnamesi Resmi Gazete’de
24 Temmuz 2022 Pazar 10:30

banner9

Bakanlar Kurulu, “Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun yakıt ihtiyacına düşmemesi ve ülkede elektrik kesintileri yaşanmaması adına acil yakıt ihtiyacını karşılamak üzere, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Yönetim Kurulu'nun 23.7.2022 tarih ve HAK/63/2022 sayılı kararı doğrultusunda, akaryakıt (fuel oil) temini ve taşınması ile ilgili önergeye ekli sunulan teklifler içerisinde en düşük fiyat olması ve en hızlı şekilde tedarik sağlayacak olması nedeniyle lçkale Sosyal Hizmetler Taş. lnş. Gıda Tur. Oto. San. ve Tic. Ltd. Şti. isimli şirketten 60,000± mton akaryakıt temin edilmesine” karar verdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.