Dünü, Bugünü, Yarınıyla Hellimin Avrupa’ya Yolculuğu paneli 3 Mayıs'ta

 “Dünü, Bugünü, Yarınıyla Hellimin Avrupa’ya Yolculuğu” isimli Panel, 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü, saat 10.00’da Lefkoşa The Elysium Park’ta gerçekleştiriliyor.

Dünü, Bugünü, Yarınıyla Hellimin Avrupa’ya Yolculuğu paneli 3 Mayıs'ta
25 Nisan 2023 Salı 09:39

banner9

Siyasal ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (SİTA) tarafından düzenlenecek ve Kıbrıs’ın geleneksel ürünü Hellim’in Avrupa Birliği (AB) nezdinde Coğrafi İşaret ve Menşe İsmi Korumalı  Ürün (PDO) olarak  tescil edilme sürecinin tüm boyutlarının, konuya paydaşların katılımı ile ele alınacağı  “Dünü, Bugünü, Yarınıyla Hellimin Avrupa’ya Yolculuğu” isimli Panel, 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü, saat 10.00’da Lefkoşa The Elysium Park’ta gerçekleştiriliyor.

Başbakanlık AB Koordinasyon Merkezi, KKTC Tarım Bakanlığı, Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Süt İmalatçıları Birliği, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği temsilcilerinin yer alacağı ve arka arkaya gerçekleştirilecek 2 panel şeklinde organize edilen etkinlikte moderatörlük görevlerini SİTA adına Prof. Dr. Hasan Güngör ve Orçun Kamalı üstlenirken; Çiğdem Duvarcı da etkinlikte sunucu olarak görev alacaktır. Panelistler: Panel 1 Prof. Dr. Hasan GÜNGÖR SİTA Temsilcisi ve Moderatör Emirali  DEVECİ Tarım Bakanlığı Müsteşarı Betül Atasayan GÜLSEVEN KKTC Başbakanılk AB Koordinasyon Merkezi Aysun Önet İLERİ Kıbrıs Türk Ticaret Odası Genel Sekreteri Belgin ÖZOĞUL Kıbrıs Türk Sanayi Odası Genel Sekreteri Mahmut ERDEN Süt Ürünleri  İmalatçıları Birliği Başkanı Ali BAYRAKTAR Gülgün Süt Ürünleri İhracaat Sorumlusu Panel 2 Orçun KAMALI SİTA Temsilcisi ve Moderatör Dr. Mehmet DEMİRPENCE Tarım Bakanlığı  Veteriner Dairesi Temsilcisi Latife Turganer YÜKSEL KKTC Başbakanılk AB Koordinasyon Merkezi Mustafa ERGÜVEN Kıbrıs Türk Ticaret Odası  Genel Sekreter Yardımcısı Kemal ÖZTÜRK Kıbrıs Türk Sanayi Odası  Belgelendirme Sorumlusu Meriç AVUNDUK Süt Ürünleri İmalatçıları Birliği  Yönetim Kurulu Üyesi Asım GÜLÇEKEN K.T. Hayvan Üreticileri ve  Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.