Güngördü “Girne yeniden nefes alacak”

Girne Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü, dört bölgede orman arazileri içerisine doğa parkı, rekreasyon alanı ve yürüyüş yolları yapmayı hedeflediklerini ve ileriki dört yıllık süreçte de kent halkının yaşamını rahatlatıcı bu projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Güngördü “Girne  yeniden  nefes alacak”
10 Aralık 2022 Cumartesi 11:13

banner9

Girne Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü, 2014 yılından bugüne sekiz buçuk yıllık belediye başkanlığı sürecinde, 10 bin 400 metre kaldırım ağıyla köyleri merkeze bağladıklarını, 10 bin 100 metre kanalizasyon hattı gerçekleştirdiklerini, belediye sınırları içerisinde 25 bin 100 metre uzunluğunda içme suyu borusunun değiştirildiğini ve 35 bin 200 metre asfaltlama yapıldığının altını çizerek, altyapı çalışmalarıyla kentte önemli bir yol kat ettiklerini vurguladı.

Girne’nin son yıllarda artan nüfusa ve geçmişte hesapsızca alınan kararlar nedeniyle yapılaşma ve trafik gibi konularda yaşanan sıkıntıların devam eden projelerle hafifleyeceğini belirten Güngördü, “Yeni dönemde kent halkının yaşamını rahatlatacak, sosyal yaşamını çeşitlendirecek, mutlu bir kent halkı için yenilikçi projelerimizi hayata geçireceğiz. Çocuğuyla, yaşlısıyla, engellisiyle her kesimden insanı kucakladığımız bu kentte, temelini attığımız birçok projeyle yapacaklarımız ve yatırımlarımız daha bitmedi, sürecek” dedi.

Güngördü, Temmuz 2014 yılında göreve geldiklerinde, temeli atılan yeni belediye binası projesini, hayata geçirerek, belediye idari yapısında değişiklikler yapıp halka daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için çalıştıklarını söyledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.