Ali Pilli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Mesaj Yayımladı...

Ali Pilli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Mesaj Yayımladı...
08 Mart 2022 Salı 11:21

banner9

Bakan Pilli, şu ifadelere yer verdi; 

"Kıbrıs Türk Kadını varoluş mücadelemizden başlayarak devletimizin bugünlere ulaşmasında her alanda, her kademede, üstün başarılara imza atmış, kadınlarımız, ülkemiz ve geleceğimiz için hiç düşünmeden mücadele vermiştir. 

Yine tüm dünyanın zorlu bir sınavdan geçtiği Covid-19 ile mücadelede başta sağlık çalışanı kadınlarımız gece gündüz demeden emeklerini toplumumuzdan esirgememiştir. 

Fedakarlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde hayati role sahip olan, kadınlarımız, başta aile olmak üzere toplumun her bir katmanında en önemli yapı taşımız, dünyamızı daha yaşanılası hale getiren en değerli varlıklarımızdır. 

Kadınlarımızın haklarının her zamandan daha fazla korunacağı günler için çaba sarf etmek, destek olmak bizlerin en önemli görevleri arasındadır. 

Bu vesile ile başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.