Av Silahı İle 1 Yaşındaki Erkek Kurt Köpeğine Ateş Edip Öldürdü Tutuklandı

Av Silahı İle 1 Yaşındaki Erkek Kurt Köpeğine Ateş Edip Öldürdü Tutuklandı
10 Haziran 2022 Cuma 16:29

banner9

Ulukışla ağıllar bölgesinde 07.06.22 tarihinde M.Y adına kayıtlı av silahı ile 1 yaşındaki erkek kurt köpeğine ateş edip öldüren ve 09.06.22 tarihinde çıkarıldığı mahkemede hakkında 1 gün tutukluluk emri temin edilen A.K, mahkemeye çıkarıldı.

 “Kanunsuz ateşli silah tasarruf ve taşıma, kanunsuz patlayıcı madde tasarruf ve taşıma, hayvan öldürmek ve meskûn bölgede ateş etmek” suçlamasıyla yargıç huzuruna çıkarılan zanlının tutukluluk süresi 3 gün daha uzatıldı.

Polis, köpeğin üzerinde yapılan otopside av silahı ile vurulduğunun tespit edildiğini ve zanlının ikametgahında yapılan aramada bahse konu av silahının bulunarak emare alındığını söyledi.

Yapılan aramada olayda kullanılan av silahına ait boş kartuşun henüz bulunamadığına değinen tanık, av silahının da balistik inceleme için ilgili şubeye gönderildiğini, ancak henüz bir rapor temin edilemediğini kaydetti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.