EL-SEN, Vakıflar İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na Halihazırda 8 Milyon TL Borcu Var

EL-SEN, Vakıflar İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na Halihazırda 8 Milyon TL Borcu Var
28 Ocak 2022 Cuma 17:01

banner9

Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen) Genel Başkanı Kubilay Özkıraç, Vakıflar İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na halihazırda 8 milyon TL borcu bulunduğunu belirterek, ödenmediği taktirde gereğinin yapılacağını kaydetti.

Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen) Genel Başkanı Kubilay Özkıraç, Vakıflar İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na halihazırda 8 milyon TL borcu bulunduğunu belirterek, ödenmediği taktirde gereğinin yapılacağını kaydetti.

Özkıraç, yaklaşık bir ay önce bu borç nedeniyle elektriği kesilen Vakıflar’ın yasa dışı şekilde kaçak elektrik bağlattığını öne sürdü.

Tüm vatandaşlar gibi Vakıflar İdaresi’nin de borcunu ödemek zorunda olduğunu vurgulayan Özkıraç, Genel Müdür İbrahim Benter’e yasal yükümlülüklerini yerine getirmesini tavsiye etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.