Elektrik Sigortası Çaldığı İddia Edilen 2 Kişi Tutuklandı

Elektrik Sigortası Çaldığı İddia Edilen 2 Kişi Tutuklandı
13 Nisan 2022 Çarşamba 16:35

banner9

Güzelyurt'ta Sosyal Sigortalar Dairesi, Çalışma Dairesi ve İhtiyat Sandığı Dairelerine ait 6 adet elektrik sigortasını çaldığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

El-Sen Genel Başkanı Özkıraç söz konusu kişilerin kurum çalışanı olduğunu ve borcu olan dairelerin elektriklerini kesmeye çalıştıklarını iddia etti. 

Polis Basın Subaylığı'ndan gelen açıklama şöyle:

13.04.2022 tarihinde, saat 00:15 sıralarında, Güzelyurt’ta, Sosyal Sigortalar Dairesi, Çalışma Dairesi ve İhtiyat Sandığı Dairelerine ait elektrik sayaçlarının bulunduğu pano üzerinde takılı olan toplam değerleri 685 TL olan 6 adet elektrik sigortası yerinden sökülmek suretiyle çalınmıştır. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada meselede zanlı olarak görülen K.Ç.(E-26) ve M.D. (E-49) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.