Feci Kazada Hayatını Kaybeden Sürücünün İsmi Açıklandı

Feci Kazada Hayatını Kaybeden Sürücünün İsmi Açıklandı
09 Mart 2022 Çarşamba 15:16

banner9

Polisten kazayla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

09.03.2022 tarihinde, saat 12:00 sıralarında, Gazimağusa - Lefkoşa Anayolu üzerinde Köpek Barınağı karşısında, Kaya KIRALP (E-32), yönetimindeki LP 278 çekici-kamyon araçla Gazimağusa istikametinden Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip gidiş gelişi ayıran refüje çarpıp kontrolsüz bir şekilde karşı şeride geçmesi sonucu, o esnada Lefkoşa istikametinden Gazimağusa istikametine doğru seyretmekte olan Shohrat ANNNANUROV (E-25) yönetimindeki PP 533 plakalı buzluklu kamyon araca çarpmıştır.

Kazada yaralanan her iki araç sürücüsü Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Kazada ağır yaralanan PP 533 plakalı araç sürücüsü Shohrat ANNNANUROV (E-25), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir. LP 278 plakalı araç sürücüsü Kaya KIRALP’ın tedavisi ise halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.