Girne ve Mağusa'da Uyuşturucu Operasyonu!

Girne ve Mağusa'da Uyuşturucu Operasyonu!
05 Mart 2022 Cumartesi 11:49

banner9

Polisten verilen bilgi şu şekilde:

04.03.2022 tarihinde, H.T.(E-25)’nin Gazimağusa'da kalmakta olduğu ikametgahta, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü tarafından yapılan aramada; yaklaşık 40 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs  tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

04.03.2022 tarihinde, A.Y.(E-25)’nin Girne’de kalmakta olduğu ikametgahta, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü tarafından yapılan aramada; yaklaşık 5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu bulunan bir adet öğütücü bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs  tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Kaynak:Gündem Kıbrıs


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.