İnşaat Alanı İçerisinde Bulunan ve Toplam 300 Kilo 8'lik Çaldığı İnşaat Demirini Başkasını Sattı

İnşaat Alanı İçerisinde Bulunan ve Toplam 300 Kilo 8'lik Çaldığı İnşaat Demirini Başkasını Sattı
25 Haziran 2022 Cumartesi 12:30

banner9

Haspolat’ta 24 Haziran 2022 tarihinde meydana gelen hırsızlık meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Mehmet Kavaz mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Yücel Kuşçu olayla ilgili bulguları aktardı. Kuşçu zanlının 24 Haziran 2022 tarihinde saat 03:30-04.20 saatleri arasında Lefkoşa - Mağusa ana yolu İ.H.D'ye ait inşaat alanı içerisinde bulunan ve toplam değeri 3.400 TL değerinde olan, muhtelif boyutlardaki yaklaşık ağırlığı 300 kilo 8'lik inşaat demirini sirkat ettikten sonra Alayköy'de faaliyet gösteren iş yerine götürüp satarak sahtekarlıkla para temin etmek suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Polis zanlının yapılan şikâyet üzerine tespit edilerek tutuklandığını ilk etapta sözlü beyanları olduğunu ve teyit tekzip edilmesi gerektiğini ayrıca alınması gereken ifadeler, incelenmesi gereken kamera kayıtları ile bulunması gereken emareler olduğunu belirtip zanlının ilk etap ta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren yargıç Tutku Candaş zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kamalı Haber


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.