KIB-TEK Yönetim Kurulu Atanmadığı Takdirde Yaşanacaklardan EL-SEN Sorumlu Olmayacaktır"

KIB-TEK Yönetim Kurulu Atanmadığı Takdirde Yaşanacaklardan EL-SEN Sorumlu Olmayacaktır"
22 Mart 2022 Salı 11:40

banner9

EL-SEN açıklamasında ; "24 Mart Perşembe gününe kadar KIB-TEK Yönetim Kurulu atanmadığı takdirde yaşanacaklardan EL-SEN sorumlu olmayacaktır" dedi.

Açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

Belediye emekçilerinin dün başlattığı mücadeleyi EL-SEN olarak selamlıyor, Toplu İş Sözleşmelerini ortadan kaldırmak ve çalışanların haklarını gasp etmek için fırsat kollayan hükümete karşı verilecek olan kavgada yanlarında olduğumuzu belirtiriz.

Haftalardır uyarmamıza rağmen merkezi hükümet Kıbrıs Türk Elektirk Kurumu Yönetim Kurulu’nu hala atamamış durumda!

Ülkenin en stratejik ve en büyük bütçesine sahip kurumu olan KIB-TEK’in yönetiminin hala atanmamış olması tam anlamıyla işbilmezlik ve samimiyetsizliktir. Sendika olarak hükümeti artık hükümete doğruyu yapması için çağrı da bulunmayı bırakmış durumdayız. 24 Mart Perşembe gününe kadar KIB-TEK Yönetim Kurulu atanmadığı takdirde yaşanacaklardan EL-SEN sorumlu olmayacaktır.


Etiketler; #kıb-tek #el-sen

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.