Kıb-Tek’de Genel Müdür Vekilliği’ne Kamil Direl Getirildi

Kıb-Tek’de Genel Müdür Vekilliği’ne Kamil Direl Getirildi
01 Haziran 2022 Çarşamba 14:25

banner9

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nda (Kıb-Tek) Genel Müdür Vekilliği’ne Kamil Direl'in getirildiği öğrenildi. Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Amca, kurumda en kıdemli ismi genel müdür vekili olarak seçtiklerini belirtti.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nda Gürcan Erdoğan’dan boşalan Genel Müdürlük mevkiisine vekaleten Kamil Direl getirildi. Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Yönetim Kurulu gerçekleştirdiği toplantıda özellikle herhangi bir soruşturmada veya Sayıştay Raporu’nda adı geçen kimsenin bu mevkiiye getirilmemesi noktasında görüş birliğine vardığı ifade edildi. Yapılan toplantıda Kıb-Tek Genel Müdürlüğü görevine Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı konumundaki Kamil Direl’in bu göreve vekaleten getirilmesi onaylandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.