Lefkoşa ve Mağusa’da Yapılan Operasyon Sonucu Uyuşturucu Ele Geçirildi

Lefkoşa ve Mağusa’da Yapılan Operasyon Sonucu Uyuşturucu Ele Geçirildi
09 Nisan 2022 Cumartesi 11:02

banner9

Lefkoşa ve Mağusa’da yapılan iki ayrı operasyon sonucu “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” iddiasıyla 4 kişi tutuklandı.

Polis basın subaylığından verilen bilgiye göre; 08.04.2022 tarihinde, saat 18:00 sıralarında, Lefkoşa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu S.E.Ç.(E-24)’nin üzerinde yapılan aramada; tasarrufunda yaklaşık 5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı

Yine aynı gün Gazimağusa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu; M.M.(E-48), İ.K.(E-56) ve B.K.(E-47)’nin tasarruflarında uyuşturucu madde içerdiğine inanılan toplam 10 adet kağıt parçası bulunarak emare olarak alındı. Her iki meselede de bahse konu şahıslar tutuklandı, soruşturma devam ediyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.