Muslu Akgüney: Alsancak Belediye Başkanlığı’na Aday Olabilirim

Muslu Akgüney: Alsancak Belediye Başkanlığı’na Aday Olabilirim
04 Mart 2022 Cuma 13:32

banner9

Cumhurbaşkanlığı Özel Danışmanı Muslu Akgüney, Haziran 2022’de yapılması beklenen yerel seçimlerde Alsancak Belediye Başkanlığı’na aday olabileceğinin işaretini verdi.

Gündem Kıbrıs Web Tv’de Çiğdem Aydın’ın programına katılan Cumhurbaşkanlığı Özel Danışmanı Muslu Akgüney, “belediye başkanlığına aday olmayı düşünür müsünüz? sorusu üzerine; Alsancak Belediye Başkanlığı’na aday olması yönünde ciddi bir baskı olduğunu dile getirdi.

Başkanlığa aday olmayı düşünebileceğini kaydeden Akgüney, Ulusal Birlik Partisi içerisindeki dengeler, belediyelerin birleşmesi ile ilgili reform düzenlemelerinin ne olacağı gibi bazı etkenlere bağlı olarak, adaylık kararının netleşeceğini belirtti ve “görevden hiçbir zaman kaçmadım, kaçmam” dedi.

Belediyeciliğin asfalt dökmek ve çöp toplamaktan ibaret olmadığını vurgulayan Akgüney, çağdaş belediyecilik anlayışının ülkemizde uygulanması, farklı uçuk projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini hatırlattı, “benim seçim kitapçığımda asfalt diye bir proje olmayacak çünkü asfalt dökmek övünülücek bir icraat değil asli görevdir” dedi.

Akgüney, “belediyecilik anlayışında sadece insan değil doğa ve hayvan da vardır. Örneğin sokak hayvanlarını toplayıp bir tarafa atmak belediyecilik değildir. Sokak hayvanları ile ilgili çok farklı projeler yapılabilir” dedi ve belediyeciliğin ciddi bir bakış açısıyla, farklı değerli projelerle insan, çevre, doğa ve hayvan odaklı sürdürülmesi gerektiğini kaydetti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.