Narenciye Bahçeleri Bölgesinde Oyun Oynarken Kuyuya Düşen 2 Yaşındaki Çocuk Kurtarıldı

Narenciye Bahçeleri Bölgesinde Oyun Oynarken Kuyuya Düşen 2 Yaşındaki Çocuk Kurtarıldı
04 Mart 2022 Cuma 15:40

banner9

Güzelyurt Kalkanlı anayolu üzerindeki narenciye bahçeleri bölgesinde bulunan motor evi yakınlarında oyun oynarken kuyuya düşen 2 yaşındaki çocuk kurtarıldı.

BRT’de yer alan habere göre çocuğun yaralı olduğu ve Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi.

Polis Basın Subaylığı olayla ilgili şu açıklamayı yaptı. 

"04.03.2022 tarihinde, saat 11:00 sıralarında, Güzelyurt - Kalkanlı arasındaki bahçelik alanda, ailesi narinciye kesimi yaptığı sırada oyun oynamakta olan Hasan Hüseyin TÖREN (E-2), gerekli emniyet tedbirleri alınmayarak ağzı açık durumda bırakılan otuz metre derinliğindeki kuyuya düşmüştür. Hasan Hüseyin TÖREN, Sivil Savunma ve İtfaiye ekiplerince düşmüş olduğu kuyudan yaralı olarak çıkarılarak ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış olup, tedavisi halen sürmektedir. Soruşturma devam etmektedir".


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.