Özersay “Siz Bir Bakanı Dahi Görevden Almayı Beceremediniz, Cesaret Edemediniz

Özersay “Siz Bir Bakanı Dahi Görevden Almayı Beceremediniz, Cesaret Edemediniz
25 Nisan 2022 Pazartesi 14:39

banner9

Meclis Genel Kurulunda bakanlar kurulu listesinin okunmasının ardından Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay meclis kürsüsünden konuştu.

Kudret Özersay bir bakan değişimi için yeni bir hükümet kurulduğunu söyleyerek siyasette yaşananlara tepki gösterdi.

Özersay “Bu devletin itibarını yerle bir ettiniz. Yapılanlar bu memleketin evlatlarına saygısızlıktır. Yeni bir hükümet falan kurulmuyor, bir oyun oynanıyor” dedi.

Bakanlar Kurulu listesinin Türkiye’ye sorulmasının Ersin Tatar’ın başbakanlığında başladığını söyleyen Özersay “Bu güne kadar yaptıkları yanlışta ısrar ettiler” ifadelerini kullandı.

“Bakanlar Kurulu’nun listesini Türkiye’ye verme ya da Türkiye’ye sorma diye bir şey uydurdunuz. Ersin Bey zamanında başladı, Ersan Bey zamanında devem etti şimdi yeniden” diyen Özersay  “Yanlış olan bir şeyde ısrar ediyorsunuz” diye konuştu

Özersay “Siz bir bakanı dahi görevden almayı beceremediniz, cesaret edemediniz, hükümeti bozup yeniden aynı hükümeti kurdunuz. Devletin itibarını yerle bir ettiniz” dedi.


Etiketler; #görev #özersay

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.