Özersay’a Parti Meclisi’nden Oy Birliği İle Tam Yetki

Özersay’a Parti Meclisi’nden Oy Birliği İle Tam Yetki
08 Şubat 2022 Salı 15:34

banner9

Hükümeti kurma görüşmeleri çerçevesinde dün gece geç saatlere kadar toplantı yapan Halkın Partisi Parti Meclisi Genel Başkan Kudret Özersay’a hükümet görüşmelerini yürütmek üzere oy birliği ile tam yetki verdi.

Toplantıda ayrıca resmi görüşmeler sırasında Halkın Partisi’ni temsil edecek heyet üyeleri de belirlenirken, Haziran ayında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak da bazı kararlar alındı

PM’nin oy birliği ile aldığı karara göre Halkın Partisi’ni hükümet kurma görüşmelerinde Genel Başkan Özersay’ın yanısıra Genel Sekreter Gülşah Sanver Manavoğlu, Gazimağusa Milletvekili Ayşegül Baybars, Girne Milletvekili Jale Refik Rogers ve Halkın Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Yusuf Avcıoğlu temsil edecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.