Özkıraç: Planlı Bir Şekilde Yatırım Yapılmadığı Taktirde Bu Kesintiler Artarak Devam Edecektir

Özkıraç: Planlı Bir Şekilde Yatırım Yapılmadığı Taktirde Bu Kesintiler Artarak Devam Edecektir
17 Mart 2022 Perşembe 12:08

banner9

Özkıraç, "Tekrar uyarıyoruz kısa,orta,uzun vadeli planlı bir şekilde yatırım yapılmadığı taktirde bu kesintiler artarak devam edecektir." dedi.

Yapılan açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

Son günlerde ülke genelinde yaşanan elektrik kesintileri toplumumuzu derinden etkilemektedir. Yıllardır sendikamız El-Sen’ in yatırım vurgusuna rağmen Kıb-Tek’ e yatırım yapmayanlar bugün yaşanan sıkıntıların sorumlularıdırlar. Tekrar uyarıyoruz kısa,orta,uzun vadeli planlı bir şekilde yatırım yapılmadığı taktirde bu kesintiler artarak devam edecektir.

Ekonomiye etkisi en önemli kuruluş olan Kıb-Tek yıllardır iyi yönetilmemektedir. Kurumu siyasi ‘’Rant Kapısı’’ gören bu anlayış, Kurumun işlevini kaybetmesine neden olmuştur.

El-Sen toplumsal duyarlığı olan bir örgüt olarak imkanlarımız dahilinde mücadele ediyor. Toplumun karanlıklara mahkum olmaması için, Başbakan ve Hükümetini asli görevleri olan topluma hizmeti ve ülkenin geleceği ile ilgili doğru adımlar almasını talep ediyoruz.

Elektrikte yaşanan kriz nedeniyle muhalefeti ve tüm yurtsever örgütleri birlikte mücadeleye davet ediyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.