Polisten Başarılı Takip Operasyonu

Polisten Başarılı Takip Operasyonu
02 Temmuz 2022 Cumartesi 13:04

banner9

20 evi soyarken 21 evde yakalandı

Bir Arnavut Hırsızımız eksikti Girne'nin başına bela olan Arnavut Uyruklu Hırsız Mateo PRENGA 21 evi soyarken polisin ''Takip Operasyon'' ismi verdiği operasyonda kıskıvrak yakalandı.

Girne'de ev sahiplerinin başına bela olan Mateo PRENGA Cürümleri Önleme Şubesi (CÖŞ)'ün ''Takip Operasyon'' adı verdiği operasyonda Ozanköy-Çatalköyde kaçmaya çalışırken bir inşaata kıskıvrak yakalanarak sabah saatlerinde Girne kaza Mahkemesine çıkarıldı.

GİRMEYİ KABUSA ÇEVİREN SERİ HIRSIZ POLİSTEN KAÇAMADI

Yapılan operasyon da yakalanan Mateo PRENGA E39 'un Girne'nin birçok bölgesinde 20'den fazla eve girdiği belirlenirken polisin başarılı operasyonunda yakalandı. Zanlı PRENGA'nın tasarrufunda 2600 Amerikan Doları.500 Euro ile birçok çalıntı eşya ile yakalanarak Girne Kaza mahkemesine çıkarıldı. Takip operasyonu tahkikat Sorumlu polis memuru Emrah Lambasuyucu hırsızlık zanlısı Mateo PRENGA''nın 500 bin Tl yakın ziynet eşyası zarar verdiğini belirtti. Mahkeme zanlıya tahkikat amaçlı olarak poliste 3 gün tutuklu kalmasına emir ederken , polisin olayla ilgili çok yönlü soruşturması devam ediyor. Emir Abdurrahman Bulut / Girne


Etiketler; #polis #takip

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.