SON DAKİKA! Falyalı Hayatını Kaybetti

SON DAKİKA! Falyalı Hayatını Kaybetti
08 Şubat 2022 Salı 21:21

banner9

Çatalköy'de uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Halil Falyalı tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.Falyalı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayda Falyalı'nın şoförü de yaşamını yitirdi..

OLAY NASIL OLDU
Otelinden çıkarak evine gitmeye çalışan iş insanı Halil Falyalı yolda kendisine kurulan pusuda saldırıya uğradı. Evine giden güzargah üzerinde yolun daraldığı noktada yaylım ateşine tutulan araçta Halil Falyalı vurularak hayatını kaybetti.
Saldırıda Falyalı'nın şoförü Murat Demirtaş da öldürüldü.

Olay yerinde çok kan kaybeden Halil Falyalı'nın kalbinin durduğu, nefes almadığı, hastanede hayata döndürülmeye çalışıldığı ancak aldığı ağır yaralar nedeni ile kurtarılamadığı bildirildi.

Falyalı'nın aracının yaylım ateşine tutulduğu sırada eşi ve çocuklarının arkadaki araçta bulunduğu öğrenildi. Falyalı'nın eşi ve çocuklarının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İş insanı Halil Falyalı evli ve üç çocuk babasıydı.


Etiketler; #halil falyalı

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.