Ülke Genelinde Eş Zamanlı Olarak Asayiş ve Trafik Denetimleri Gerçekleştirildi

Ülke Genelinde Eş Zamanlı Olarak Asayiş ve Trafik Denetimleri Gerçekleştirildi
20 Nisan 2022 Çarşamba 11:25

banner9

Dün akşam ülke genelinde eş zamanlı olarak asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında gerçekleştirilen denetimler kapsamında; eğlence mekânları, kahvehaneler, pansiyonlar, gece kulüpleri, alkollü içki satışı yapılan mekanlar, bet ofisleri ve kumarhaneler ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edildi.

Asayiş denetimlerinde; geçerli alkollü içki satış ruhsatı olmadan satış yaptığı tespit edilen 2 işletme hakkında ve kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 26 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler kapsamında ise toplam 3,178 araç kontrol edilirken  suç işlediği tespit edilen 733 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı. Öte yandan çeşitli suçlardan dolayı 2 sürücü tutuklandı, 35 araç ise trafikten men edildi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.