Halkın Partisi (HP) Genel Sekreteri Turgut Alas, siber saldırılarla ilgili açıklamasında, 'Bugün hesap kapattıranlar yarın hesap verecekler.' dedi.

Alas, yaptığı yazılı açıklamada, özellikle Facebook üzerinde çok sayıda hesabın hedef alındığını, canlı yayınların kaldırıldığını, videoların engellendiğini ve haber içeriklerinin silindiğini, bazı sayfa ve profillerin de tamamen kapatıldığını ifade etti.

Serdaroğlu: 'Asgari ücret, yasaya göre dört kişilik bir ailenin temel gereksinimlerini karşılayabilecek düzeyde belirle
Serdaroğlu: 'Asgari ücret, yasaya göre dört kişilik bir ailenin temel gereksinimlerini karşılayabilecek düzeyde belirle
İçeriği Görüntüle

Bunların 'organize bir saldırı' olduğunu söyleyen Alas, saldırıya uğrayanların, yöneticileri eleştiren kişiler olduğunu savunarak, 'Bugün hesap kapattıranlar yarın hesap verecekler.' dedi.

Kaynak: RSS