Cumhurbaşkanı Tatar Prime Atlantic Hotel’in ön açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Gambia temasları kapsamında Türk-Libya ortak yatırımı olarak renovasyon çalışmaları tamamlanan Prime Atlantic Hotel’in ön açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Tatar Prime Atlantic Hotel’in ön açılışını yaptı
05 Mayıs 2024 Pazar 12:40

banner9

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Gambiya’nın Başkenti Banjul’un en eski oteli olma özelliği de taşıyan Prime Atlantic Hotel’in ön açılışına Cumhurbaşkanı Tatar’ın yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Banjul Büyükelçisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin İslam İşbirliği Teşkilatı Nezdindeki Cidde Daimi Temsilcisi, Gambiya Hükümetini temsilen, Gambiya Turizm Bakanı, Gambiya Gençlik ve Spor Bakanı, Gambiya Ticaret Bakanı, Libya’yı temsilen, Libya Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Libya Gençlik ve Spor Bakanı, Libya Banjul Büyükelçisi, Libya Afrika Yatırım Girişim Fonu Başkanı ve Banjul Belediye Başkanı katıldı.

.

.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.