Gazimağusa Karpaz yolunda trafik kazası

Gazimağusa Karpaz yolunda trafik kazası
27 Nisan 2024 Cumartesi 12:05

banner9

Gazimağusa - Karpaz anayolunda Mehmet Ölmez (E-47), 342 mlgr alkollü içki tesiri altında yönetimindeki UU 967 plakalı salon araç ile Gazimağusa istikametinden Karpaz istikametine doğru seyrettiği sırada, “Granel çemberine” geldiği zaman, dikkatsizliği ve ihmalkarlığı sonucu önünde aynı istikamete doğru seyredip çemberde seyreden araçlara yol vermek için durmak zorunda kalan Ali Evran (E-67) yönetimindeki TLF 207 plakalı aracın arka kısmına çarptı. 

Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan UU 967 plakalı araç sürücüsü Mehmet Ölmez, İskele Sağlık Ocağında yapılan ilk yardım tedavisinin ardından taburcu oldu. Alkollü içki tesiri altında araç kullanıp trafik kazası yapan UU 967 plakalı araç sürücüsü Mehmet Ölmez daha sonra tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.