Lapta'da yeniler "Biz de varız" dediler!

Yerel seçimlere yaklaşık bir yıl olmasına ragmen, Lapta’da belediye başkanlığı çekişmesi şimdiden başladı.

Lapta'da yeniler "Biz de varız" dediler!
25 Eylül 2021 Cumartesi 09:17

banner9

Yerel seçimlere yaklaşık bir yıl olmasına ragmen, Lapta’da belediye başkanlığı çekişmesi şimdiden başladı. Geçtiğimiz günlerde Emre Efendi’nin CTP’den adaylığını açıklamasının ardından UBP içindeki kulislerde de  hareketlenme yaşandı. Bir sure once yeniden aday olacağının mesajlarını vermeye başlayan eski başkan Fuat Namsoy’la birlikte İbrahim Erbildim’in de UBP’den aday olmak için yoğun kulis faaliyetlerine başladığı öğrenildi.

Mevcut Başkan Mustafa Aktuğ da dahil olmak üzere Lapta Belediye Başkanlığı  için şimdilik 4 aday var. Lapta’da en çok merak edilen konulardan biri de UBP’nin belediye başkanlığına kimi aday göstereceği… Bilindiği üzere Fuat Namsoy ve İbrahim Erbildim, UBP’den aday olmak için destek arayışındalar. 

Kulislerde, UBP kimi aday gösterirse göstersin her ikisinin de bu yarışa devam etme kararlılığında oludğu konuşuluyor. Lapta’da mevcut adayları görenler, yenilerin eskilerle savaşı başladı şeklinde yorumlar yapıyorlar. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.