Erdoğan: 14 Mayıs'ta benim milletim bunları siyasi mevta yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ankara mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yalan dersi almak istiyorsanız bay bay Kemal'in yazıhanesine uğrayın. 14 Mayıs'ta benim milletim bunları siyasi mevta yapacak" ifadelerini kullandı

Erdoğan: 14 Mayıs'ta benim milletim bunları siyasi mevta yapacak
01 Mayıs 2023 Pazartesi 08:30

banner9

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting programı kapsamında Ankara'da konuştu. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "İstanbul'u bunlardan bu kardeşiniz kurtardı. Ankara'yı da susuzluktan kurtardık. Bunları bilmeyenlere hatırlatmak şart" dedi. Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

  • Sevgili Ankaralılar, geleceğimizin teminatı kıymetli gençler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Milli mücadelenin başkentinin tüm seymenlerine, yiğitlerine selamlarımı gönderiyorum. Şu muhteşem kalabalığa hamd olsun. Dün İzmir de böyleydi. Yüz binler geliyor... 14 Mayıs'ın müjdesini veriyor. Burası sıradan bir yer değil.
  • Ata ocağım Rize ise, doğup büyüdüğüm yer İstanbul ise ülkeme ve milletime aşkla hizmet ettiğim yer de Ankara'dır.
  • İstanbul'a Ankara'ya 4 yılda ne yaptınız. İzmir bir yağmur görmesin. CHP'yi tanımak istiyorsanız 3 kelime yeter. Çöp, çukur, çamur... İstanbul'u bunlardan bu kardeşiniz kurtardı. Çöp dağlarından, çukurlardan kurtardık. Hepsini geç susuzluktan kurtardık. Ankara'yı da susuzluktan kurtardık. Bunları bilmeyenlere hatırlatmak şart.
  • Başkent'in havalimanını kim yaptı, biz. Bu yolları kim yaptı? Ankara'daki metroları kim yaptı? İstanbul, İzmir öyle değil mi? Bunlarda yalandan başka bir şey bulamazsınız.
  • Yalanın en önemli mihmandarı kimdi biliyor musunuz; bay bay Kemal. Yalan dersi almak istiyorsanız yazıhanesine müracaat edin. 14 Mayıs'ta benim milletim bunları siyasi mevta yapacak.
  • Halka meydanlarda verdiğimiz sözleri göreve gelince unutanlardan olmadık.
  • Kendinizin, çocuğunuzun geleceğini bu 7'li masaya emanet eder misiniz? Ankara şimdi yeni bir destan yazmaya hazırlanıyor. Bir tarafta 15 Temmuz ihanetinin rövanşını almak isteyenler var; FETÖ'nün katillerini cezaevinden çıkarıp aranıza gönderme sözü verenler var. Yine aynı tarafta bölücü emellerini gerçekleştirmek için Cumhuriyetimizle hesaplaşmak için yanıp tutuşanlar var.
  • Bay bay Kemal sen talimatı nereden alıyorsun; Kandil'den. Kandil ne diyor 'Biz artık bay bay Kemal'i destekliyoruz'. Arkadaşı Kandil baronu olanlardan bu ülkeye fayda olur mu? Dünyanın dört bir yanındaki PKK'lılar, FETÖ'cüler, terör örgütleri tüm güçleriyle 14 Mayıs'ta bay bay Kemal'e destek veriyor. Bölücü terör örgütüyle arasına mesafe koyamayan örgüt yöneticileri bay bay Kemal için oy dileniyor.
  • Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var. Olmayan bir şey vaat edilmez ve gelmez.
  • Kılıçdaroğlu ve şürekasının yönetimi altında CHP, marjinal örgütlerin, LGBT savunucularının, küreselcilerin, mezhepçilik fitnesi çıkarmaya çalışanların koçbaşı haline geldi. Sana kim dedi, Alevi misin değil misin? Bizim Alevi'ye de saygımız var her türe de saygımız var. Sen Aleviliğini yaşa, anlatmaya gerek yok. CHP’nin arkasına takılıp giden diğer kardeşlerimiz de bunlardan rahatsız. Aynı ittifaka mensup birilerinin, her gün can feda edilecek bu değerlere yaptıkları hakaretleri bu kardeşlerimiz daha ne kadar sineye çekecek?


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.