“Halka hizmet, Hakk’a hizmettir”

25 Haziran’da yapılacak olan ara seçimde aday olmasıyla ilgili yoğun bir baskı olan Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar “Halka hizmet Hakk’a hizmettir, 25 Haziran’da dengeler değişir” dedi.

“Halka  hizmet, Hakk’a  hizmettir”
01 Mayıs 2023 Pazartesi 07:54

banner9

Toplum içinde toplumun problemleriyle ilgilenen ve  halka hizmeti ile bilinen, Milli İradeye Saygı Platformu’nunda başkanı olan Sayın Talip Sancar’ın 25 Haziran’da yapılacak ara seçim için çevresi ve yakınları tarafından bağımsız milletvekili adayı olmasıyla alakalı yoğun bir baskı ve temenni altında olduğunu görmekteyiz. Kendisiyle görüşmemiz de dost ve yakın arkadaşlarının milletvekili olmasıyla ilgili baskı içinde olduğunu doğrulayan Sancar şunları ekledi: “İnsanımızın siyasetten uzaklaştığı şu günlerde dürüst, çalışkan ve halka hizmet ile kendini gösteren insanlara çok ihtiyacın olduğunu, halka hizmet çıtamızın yükselmesi ile alakalı bir girişim olabileceğini ve bir müddet daha istişarelere devam edeceğini belirten Sancar, halka hizmetin Hakk’a hizmet olacağını belirterek aday olup olmama konusunun hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden temenni ederim dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.