"Halka hizmete muhalefette devam edeceğiz"

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay "Biz sadece hükümette değil, muhalefette de Halka hizmet verilebileceğini düşünüyoruz. Halkın Partisi son bir yıldır muhalefette olan ve Halk yararını esas alarak muhalefet yapabilmiş olan bir siyasi partidir"

"Halka hizmete muhalefette devam edeceğiz"
21 Şubat 2022 Pazartesi 08:46

banner9

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay “Ülkemizi zor günler bekliyor, yeni kurulan hükümete baktığım zaman çok fazla umutlanamıyorum, umarım yanılırım ama sayı nedeniyle değil genel anlamda siyasi anlayış ve pazarlıklar sırasındaki çekişmeler dikkate alındığında bu hükümetle istikrarın sağlanabileceğini söylemek pek mümkün görünmüyor” ifadelerini kullandı. 

Halkın Partisi lideri Özersay Covid-19 salgınının dünya genelinde gerilemeye başladığı ve uluslararası seyahat kısıtlamalarının hafiflediği bir dönemde turizm girdilerinde olumlu gelişmeler beklerken şimdi de Ukrayna krizinin kapıya dayanmasının rahatsız edici olduğuna dikkat çekerek “Bu gelişmeler dünya tahıl piyasası açısından önemli dalgalanmaları ve fiyat artışlarını da beraberinde getirebilir, bir başka ifadeyle temel gıda ürünlerinde yeni zamlar gündeme gelebilir. Yeni kurulan ama aslında son bir yıldır ülkeyi kötü yöneten hükümetin bir tekrarı görünümünde olan UBP-DP-YDP hükümetinin tüm bunlarla baş edebilecek bir hükümet olduğunu söylemek güçtür” ifadelerini kullandı. 

“HALKA HİZMETE MUHALEFETTE DEVAM EDECEĞİZ”

Özersay “Halka hizmet sadece hükümette yapılmaz. Biz hükümette yer almak için bir irade ortaya koyduk ama hükümeti kurmakla görevlendirilen sayın Sucuoğlu böyle bir hükümet kurmayı tercih etti. Kuşkusuz böyle bir hükümetin kurulmasında özellikle sayın Tatar’ın da ciddi bir rolü olduğunu gözlemledik. Çeşitli aşamalarda arabuluculuk yaparak hükümetin bu üç parti arasında kurulması için uğraş verdi, inisiyatif aldı. Biz sadece hükümette değil, muhalefette de Halka hizmet verilebileceğini düşünüyoruz. Halkın Partisi son bir yıldır muhalefette olan ve Halk yararını esas alarak muhalefet yapabilmiş olan bir siyasi partidir. Bundan sonra da mücadelemize devam edeceğiz.” 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.