“Lefkoşa’nın popülizme ihtiyacı yoktur”

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Lefkoşa’nın popülizme ihtiyacı yoktur” ifadelerini kullandı.

“Lefkoşa’nın popülizme ihtiyacı yoktur”
21 Mart 2023 Salı 09:19

banner9

LTB 2023 bütçesinin 945 milyon TL olarak oy çokluğuyla geçtiğini belirten Manavoğlu, CTP’nin ret oyu verdiğini söyledi.

Manavoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“Lefkoşa’nın popülizme ihtiyacı yoktur!

Alınması gereken önlemler, atılması gereken adımlar bellidir. Dün akşam Lefkoşa Türk Belediyesi’nin 2023 bütçesi 945 milyon olarak meclisten oy çokluğuyla geçmiştir.(CTP blok olarak ret oyu vermiştir)

Tüm emeği geçenlere teşekkürler!

Akşamki meclis toplantısında tüm partiler önerilerini ortaya koydu.

CTP’nin önerilerini tartışmaya açtık, önerilerinin kabul edilme eğilimine rağmen, sonrasında önerilerinde samimi ve yapıcı olmadıklarını, sadece siyasi popülist demagojik sığ bir tavırdan başka bir şey ortaya koymaktan öteye gidemediklerini anlamış olduk.

Genelde siyasette özelde Lefkoşa’da artık böyle gerici ve eski kalmış muhalefet anlayışıyla hiçbir yere varamayacağımızı halen daha anlamamış olmaları, geleceğimiz için ve ülkemiz için büyük bir sıkıntıdır. Benim için;

Bulunmuş olduğum konumda atacağım adımlarda, her zaman rasyonel gerçekler ve toplumun menfaatleri ön plandadır.

Son dönemlerde hepimiz de anlamışızdır ki kurumlarımızın zarar görmeden, halka hizmet verebilecek bir anlayışla yönetilmesi ve verimli bir yapıyla var olması artık en büyük ihtiyacımızdır.

Durum budur!!!”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.