Özersay "Tahlil sonuçlarını açıklayın"

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na tedarik edilen akaryakıtla ilgili tahlil sonuçlarının tamamının açıklanmasını istedi.

Özersay "Tahlil sonuçlarını açıklayın"
28 Ağustos 2021 Cumartesi 14:48

banner9

Kudret Özersay, yaptığı açıklamada, “Mademki gerçeği gizlemeye çalışıyor ve bildiğiniz halde kötü yakıt kullanarak halk sağlığını tehlikeye atıyorsunuz ve uyarmamıza rağmen bu konuda bir adım atmıyorsunuz o halde konuyu mahkemeye taşıma yoluna gideceğiz” dedi.

Bu durumun sadece halk sağlığını tehlikeye atmadığını, santraldeki cihazların da zarar görmesine neden olabileceğini kaydeden Özersay, basında yer alan bir tahlil sonucunun Bakanlık tarafından yaptırılan bir tahlil olup olmadığının açıklanmasını ve eğer Bakanlık tarafından yaptırılan bir tahlil değilse Bakanlık tarafından yapılan tahlil sonuçlarının tümünün açıklanmasını istedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.