banner7

Ancelotti müjdeyi verdi: Arda Güler...

Ancelotti müjdeyi verdi: Arda Güler, Real Madrid - Rayo Vallecano maçının kadrosunda olacak

Ancelotti müjdeyi verdi: Arda Güler...
05 Kasım 2023 Pazar 14:33

banner9

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, yarın oynanacak Rayo Vallecano maçının kadrosunda olacak. Carlo Ancelotti basın toplantısında açıkladı.

Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olduktan sonra sezon başı ABD'deki hazırlık kampında dizinden sakatlanan Arda Güler ameliyat olmuş ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Sakatlığını atlatan ve antrenmanlara başlayan Arda Güler bu kez arka adalesinden sakatlanmış ve yaklaşık 1 ay süren bir tedavi sürecine başlamıştı.

Tedavi sürecini tamamlayan ve bir süredir takımla birlikte idmanlara çıkan Arda Güler için müjdeli haber geldi.

Henüz Real Madrid formasıyla maça çıkamayan Arda Güler, yarınki Rayo Vallecano maçının kadrosunda olacak. Teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda ile ilgili yaptığı açıklamada; "Arda Güler iyileşti, yarın maç kadrosunda olacak. Kendini bulması için süre almaya ihtiyacı var. Arda ofansif bir futbolcu. Yardımcı forvet olarak, 10 numarada veya kanatta oynayabilir. Bu karakteristik özellikleri var." dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.