Amazon, Güney Kıbrıs'ta şube açıyor

Dünyaca tanınmış ABD’li “Amazon” şirketi Güney Kıbrıs’ta şube açıyor.

Amazon, Güney Kıbrıs'ta şube açıyor
09 Mayıs 2021 Pazar 12:43

banner9

Politis gazetesi, ABD’li “Amazon” şirketinin 6 Mayıs 2021 tarihinde Rum Şirketler Mukayyitliğine “Amazon Data Services (Cyprus) Ltd” ismiyle kayıt olduğunu yazdı.
Gazete, şirketten henüz resmi bir açıklama gelmemesine karşın şirketin İrlanda’daki çalışmalarının bir kısmını Güney Kıbrıs’a taşıyacağı bilgisine ulaşıldığını, şirketin kaydını online olarak yapma girişimlerinde ise bazı zorluklarla karşılaşıldığını belirtti.
Şirket yetkililerinin şirketin kaydını online yapma girişimlerinin, Rum Şirketler Mukayyitliğinin sisteminin eski olması sebebiyle başarısız olduğunu belirten gazete, Ticaret Bakanlığı yetkililerinin etkin müdahalesi sonrasında şirket kaydının tamamlanabildiğini vurguladı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.