Metin Yarışması'nın seçki kitapçığı yayınlandı

 KTMMOB- Mimarlar Odası Yayın Kurulu üyeleri tarafından, üçüncüsü düzenlenen Mimarca Mekân Anlatımı Metin Yarışması’nın seçki kitapçığının basılı hâli çıkmadan önce dijital versiyonunu Mimarlar Odası internet sayfasında yayınlandı.

Metin Yarışması'nın seçki kitapçığı yayınlandı
30 Nisan 2021 Cuma 13:36

banner9

Odadan verilen bilgiye göre,  Oda Yayın Kurulu üyeleri tarafından akademik tezler ve makaleler dışında, mimarlık ve edebiyat disiplinlerinin ilişkilendirildiği farklı yazılı kaynaklara ve onların barındırdığı derin değerlere dikkat çekmek amacıyla Mimarca Mekân Anlatımı Metin Yarışması her yıl düzenleniyor.

Aralarında Sûha Özkan, Müge Cengizkan, Ertuğ Uçar ve Neşe Yaşın’ın da bulunduğu jüri tarafından ödüllendirilen ve yayınlanması uygun görülen eserlerden oluşan seçki, üç ödüllü eser, dört mansiyon ve 30 seçilmiş ürünle, toplamda 37 eseri barındırıyor.

Söz konusu seçkiye ve Yayın Kurulunun diğer yayınları ve yarışmanın tüm seçki kitapçıklarına mimarlarodasi.org adresinden erişilebilir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.