Zeynep Şenpınar'ı öldüren boksör ikinci kez hakim karşısında

Kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun yargılandığı davanın ikinci duruşması görüldü. 5 polis memuru ile 1 sağlık çalışanı tanık olarak dinlendiği duruşmada polisler, Kemaloğlu'nun 'Ben öldürdüm. Benim de yaşamaya hakkım yok. Bırakın öleyim' dediğini söyledi.

Zeynep Şenpınar'ı öldüren boksör ikinci kez hakim karşısında
28 Ocak 2021 Perşembe 20:48

banner9

Muğla'da kız arkadaşı 24 yaşındaki Zeynep Şenpınar'ı dövdükten sonra göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan boksör 27 yaşındaki Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ikinci duruşması Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair istenilen raporun mahkemeye ulaşmaması nedeniyle duruşma ertelendi.

Tutuklu sanık Selim Ahmet Kemaloğlu'nun SEGBİS ile katıldığı duruşmada, bölgeye ihbar üzerine giden 5 polis memuru ile 1 sağlık çalışanı tanık olarak dinlendi. Tanık polisler ifadelerinde şunları belirtti:

Polisler, Selim Ahmet Kemaloğlu'nun "Ben öldürdüm. Benim de yaşamaya hakkım yok. Bırakın öleyim" dediğini de kaydettiler.

Öte yandan duruşma öncesi STK temsilcileri adliye binası önünde protesto gösterisinde bulundu. Protestoya katılan anne Aruz Şenpınar, "Hep kadınlar ölüyor. Kadınlar ölmesin. Tek Zeynep değil, kadınlar ölmesin. Katil ömür boyu cezaevinde kalsın" dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.