Mart Ayı İçerisinde Ayçiçek Yağı Fiyatlarına Zam Yapılması Bekleniyor

Mart Ayı İçerisinde Ayçiçek Yağı Fiyatlarına Zam Yapılması Bekleniyor
09 Mart 2022 Çarşamba 11:22

banner9

KKTC’de Mart ayı içerisinde ayçiçek yağı fiyatlarına zam yapılması bekleniyor.

TUTDER Başkanı Engin Yeşilada, Rusya-Ukrayna krizi sonrası ayçiçek yağının tonunu 2 bin liraya ithal edeceklerini belirterek, “Tedarikçiye yansıyan bu zam marketlerdeki yağ fiyatlarına da yansıyacaktır” dedi.

Kuzey Kıbrıs Hızlı Tüketim Ürünleri Tedarikçileri Derneği (TUTDER) Başkanı Engin Yeşilada,yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna krizi sonrası ayçiçek yağının tonunu 2 bin liraya ithal edeceklerini belirterek, marketlerdeki ayçiçek yağı fiyatlarına da Mart ayı içerisinde zam yapılmasının beklendiğini ifade etti.

Yeşilada, Rusya-Ukrayna krizinden sonra yurt dışından ithal edilen ayçiçek yağlarının taşındığı gemilerin adaya gelemediğini ama bu sorunun çözüleceğiyle ilgili bilgi aldıklarını söyledi...

Haber- Kaynak : Kıbrıs Postası 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.