Üstel: Yerel Seçimlerin 27 Kasım’da Yapılması Öngörülüyor

Üstel: Yerel Seçimlerin 27 Kasım’da Yapılması Öngörülüyor
26 Mart 2022 Cumartesi 10:53

banner9

İçişleri Bakanı Ünal Üstel, bugün belediyelerde örgütlü sendikalarla Belediyeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı'na ilişkin olarak bir görüşme gerçekleştirdi.

Üstel, hükümetin kurulmasının ardından uzun zamandır bekleyen reform yasasını gündeme getirdiklerini belirterek, sendikaların itiraz ettiği maddeler üzerinde çalışacaklarını vurguladı.

Üstel, “Sendikaların yaptıkları değişiklikleri benimseyerek, savunucusu olacağız. Yasanın içerisine de ekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yasa tasarısının Pazartesi günü ivediliğinin alınacağını belirten Üstel, Meclis Genel Kurulu'nda onaylanmasıyla birlikte yerel seçimlerin 27 Kasım tarihinde yapılmasının öngörüldüğünü aktardı.

İçişleri Bakanı Üstel, "2022 yılının sonunda olacak bu seçimle birlikte 2023 yılına belediyelerimizi birleştirmiş şekilde gireceğiz" diye konuştu. 

KAYNAK: KIBRIS POSTASI 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.