Başbakan Üstel, Başsavcı ile görüştü

Başbakanlık’tan yapılan açıklamada, Üstel’in Başsavcı ile gündeme ilişkin değerlendirme yapmak üzere bir araya geldiği açıklandı.

Başbakan Üstel, Başsavcı ile görüştü
19 Mart 2024 Salı 14:01

banner9

Başbakan Ünal Üstel, bugün Başsavcı ile görüştü. Üstel’in göreve geldiği günden bügüne üst düzey tüm devlet yöneticileri ile belirli aralıklarla bir araya gelerek gündeme dair konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

Başbakanlık’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“KAMUOYUNA DUYURU

Başbakanımız Sayın Ünal Üstel, Başbakanlık görevine geldiği günden bügüne üst düzey tüm devlet yöneticileri ile belirli aralıklarla bir araya gelerek gündeme dair konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunmaktadır.

Sayın başbakanımızın bugün Başsavcı ile kendi makamında gerçekleştirdiği görüşme de bu kapsamdadır ve ilk değildir.

Başbakanlık olarak, koordinasyon görevimiz kapsamında tüm kurumlarımızla belirli aralıklarda gerçekleştirdiğimiz rutin görüşmeleri sürdürmeye devam edeceğiz.

Kamuoyunu saygıyla bilgilendiririz.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.