Eko Gün'e rağbeti, hava koşulları bile engelleyemedi

Eko Gün'e rağbeti, hava koşulları bile engelleyemedi
05 Mayıs 2024 Pazar 12:29

banner9

Yaklaşık 16 yıl önce başlayan ve 3 yıl aradan sonra geçtiğimiz aylarda yeniden başlatarak 23’üncüsü düzenlenen Eko Gün’ün 24’üncüsü bugün halkın yoğun ilgisiyle başlangıçta yağan yağmurun ardından açan güneşle birlikte Büyükkonuk Meydanı’nda yapılıyor. Ülkenin dört bir yanından ziyaretçilerin geldiği etkinliğe yabancı turistler de yoğun ilgi gösterdi.


Etkinliğe; Meclis Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Ünal Üstel, Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, bakanlar, Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe, milletvekilleri, belediye başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar da katıldı.


Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu, ülkemizin ilk eko gün etkinliği olma özelliğini taşıyan ve tüm ülkede düzenlenmeye başlayan eko günlere ilham veren etkinliğin, yılları geride bırakarak, gelenekselleşerek, ülkedeki diğer etkinliklere ilham vererek ve örnek olarak yolculuğuna devam ettiğine dikkat çekti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.