Birçok bölgede elektrik kesintisi!

Tuzla’da yarın 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak.

Birçok bölgede elektrik kesintisi!
02 Haziran 2021 Çarşamba 15:25

banner9

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan (Kıb-Tek) yapılan açıklamaya göre, yarın orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle 13:00-17:00 saatleri arasında Tuzla’ya elektrik verilemeyecek.

Yeşilırmak Sahil Yolu bölgesinde bugün 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak.

Kıb-Tek Lefke Bölge Amirliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, alçak gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışmasından kaynaklanacak  kesinti,  10:00-15:00 saatleri arasında  olacak.

Balıkesir, Ercan Havaalanı’nın bir bölümü, Değirmenlik, Minareliköy, Demirhan ve Başpınar’a  bugün saat 10:00’a kadar elektrik verilemeyecek.

Kıb-Tek Lefkoşa Bölge Amirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, kesintinin elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışmasından kaynaklanacağı belirtildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.